Ostavite pušenje prirodno - u svega 5 dana!


Prestanak pušenja kod dugogodišnjih pušača izaziva veliki stres za organizam. Zašto je ta ovisnost takva?

Da li ste znali da je nikotin sastojak koji biljka duhan luči kako bi se prirodno obranila da ju insekti ne pojedu?

Ovaj superotrov smrtonosniji je od strihnina ili primjerice otrova čegrtuše, a tri puta otrovniji od arsena. No, interesantno, slučajno ili ne, ovaj prirodni insekticid je svojom građom molekule toliko sličan neurotransmiteru acetilkolinu da kad jednom uđe u mozak odgovara velikom broju kemijskih "ključanica" i tako neposredno i posredno utječe na lučenje preko 200 neurokemijskih spojeva, a najvažniji među njima dopamin. Dopamin, kao jedan od najvažnijih motivatora koji nas nagrađuje za obavljeni rad ili premošćenu prepreku, spoj je koji donosi onaj osjećaj olakšanja nakon što pronađemo rješenje.

Kada pušimo utječemo na ove procese u našem mozgu i kada prestajemo pušiti "na silu", stavljamo naš mozak u stanje šoka, u kojem nas uvjerava da nam je nikotin potreban da bismo bili sretni i, bez obzira što smo svjesni da to nije racionalno, tjera nas osjećati da bez cigarete nećemo preživjeti.Danas gotovo da nema osobe koja ne zna da je pušenje štetno. Na svakoj kutiji piše da pušenje može uzrokovati rak, impotenciju, deformitete u nerođene djece. No, malo ljudi zna da dok pušimo, udišući dim, unosimo preko 3000 spojeva, među kojima je i ugljik-monoksid koji u našoj krvi "krade" kisik, obzirom da je njegov afinitet vezanja kisika na sebe oko 200x veći od vezanja na hemoglobin koji kisik dovodi do naših stanica kako bismo mogli živjeti, uprošćeno rečeno. Dakle, prestankom pušenja imat ćemo više snage, više elana nego što nam naš na nikotin naviknuti mozak govori, da spomenemo samo jednu od mnogih dobrobiti ove odluke.

Dobra vijest je da korištenjem energetske metode prirodne relaksacije Oraveda, "resetiranje" mozga i razine dopamina vraćaju se na razine prije ovisnosti o nikotinu, brže i bez uobičajenih ovisničkih simptoma.

Veliki broj korisnika koji su pokušali prestati pušiti ovom metodom, bili su iznenađeni da već nakon par dana cigareta ima promjenjeni okus, i koliko im je lako reći cigareti "ne". Način na koji ova metoda radi nije baziran na zastrašivanju primjerice slikama oštećenih pluća, niti na sugestiji. Već na prvome satu čuti ćete da zaboravite da ste došli prestati pušiti. Cijeli program je osmišljen upravo tako da se vaš mozak i tijelo reprogramiraju relaksacijom a ne prisilom.

Energetska relaksacija kao metoda djeluje na nekoliko različitih nivoa, jedan od kojih su i uravnotežavanje energije u tijelu te reprogramiranje uzoraka nagrađivanja u mozgu, kako bi prestanak pušenja zapravo bio potpuno prirodan i nestresan. Metoda ne radi na principu sugestije ili autosugestije, već vježbanja tijela i uma da uživa na drugačiji način, što vrlo konkretno i brzo daje rezultat.

Za sve koji sumnjaju da se cigarete može odviknuti u samo 5 dana a puše čitav život, znanstvena istraživanja pokazala su da se nikotinske razine prepolavljaju svaka dva sata, i u samo 72 sata vaše tijelo je očišćeno!

U svakom slučaju prije samoga programa ne morate se posebno pripremati, jer time zapravo još više povećavate razinu stresa na "šok" koji vam se sprema. Dođite bez velikih očekivanja, kao što mnogi kažu - "dođite vidjeti može li se na ovaj način prestati" i biti ćete iznenađeni rezultatom.

Cijena: 495,00 kn za 1 radionicu (5 dolazaka)

Klijentica, (46): "Osjećam unutarnji mir, i do sada uopće nisam osjetila apsolutno nikakvu fizičku krizu. Nisam pušila tri tjedna i samo se čudom čudim kako mi ujutro uz kavu ne fali cigareta a dan sam godinama započinjala prvo s cigaretom i kavom."

Rezervacije i informacije na:
01 222 6899
info@relaksacija.net
FOLNEGOVIĆEVA 6c, 5.kat

Kako do nas?